aboutus

Wuhan Siwer Optics Co.,Ltd

Wuhan Siwer Optics Co.,Ltd Wuhan Siwer Optics Co.,Ltd Wuhan Siwer Optics Co.,Ltd Wuhan Siwer Optics Co.,Ltd Wuhan Siwer Optics Co.,Ltd
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Export pct: 40% - 50%
Ongeveer ons
Inleiding

Bedrijfprofiel

De Optica van Wuhansiwer is een professionele fabrikant van diverse optische componenten. Wij concentreren ons bij de productie van optische interferentiefilters, infrarode en zichtbare optische componenten.
Het bedrijf heeft optisch optimaliseringsontwerp, precisie optische verwerking en optische deklaagtechnologie en productietechnologie, met volledig productieverwerking en het testen materiaal, perfect kwaliteitsbeheersysteem.
Met ononderbroken technologische vooruitgang en beheersinnovatie, zullen wij meer waarde creëren en zullen betere producten en de diensten voor onze klanten verlenen.

China Wuhan Siwer Optics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Assortiment

Ontdek de waaier van standaard optische componenten, met inbegrip van interferentiefilters, optische lenzen, prisma's, laservensters, diëlektrische en metaalmirors. Wij kunnen de de snelle aankoop en levering van interferentiefilters van onze voorraad, ontwerp en vervaardigingsdouane optische elementen van een brede waaier van optische materialen van vacuümdeklagen voorzien.

Infrarode en zichtbare optische prisma's, lenzen, vensters
Materiaal: Germanium, Silicium, ZnSe, ZnS, CaF2, MgF2, Saffier, Zichtbaar optisch glas, enz.

Interferentiefilters: bandfilters, shortpass filters, longpass filters.

Onze filters worden wijd gebruikt in: driverless, UAV, optische vezelmededeling, industriële laser, automatiseringsmateriaal, halfgeleiderproductie, micro- meetsysteem, de bouw het onderzoeken en het in kaart brengen, biometrie, medische instrumenten en hulpmiddelen, veiligheid controle, schoonheidsinstrumenten, stadiumverlichting, high-energy lasermateriaal, militaire uitrusting, infrarode weergave, visuele lichtbron, biochemische analysator, enzymteller, vingerafdrukidentificatie, de erkenning van het regenboogmembraan, micro- projectie en weergavesystemen.

Optische deklagen: Infrarode anti-Weerspiegelende Deklaag, Gedeeltelijke Weerspiegelende Deklaag, Hoge Weerspiegelende Deklaag, de Deklaag van Polarisatiebeamsplitter, Dichroic Deklaag.

 

Onze producten worden wijd gebruikt op Precisieinstrumenten, Schoonheidsmateriaal, Medisch Materiaal, Infrarode Weergave, Meetsystemen, het Materiaal van de Laserverwerking, en Wetenschappelijk gebied.

 

China Wuhan Siwer Optics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

China Wuhan Siwer Optics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

China Wuhan Siwer Optics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

Geschiedenis

China Wuhan Siwer Optics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Dienst

1.Generally, zal het overleg van de klant binnen 12 uren, niet meer dan 24 hoogstens uren worden geantwoord.

(Klik op de verbinding om de contactgegevens te zien)

 

2.Optical moduleoplossingen voor de ontwikkeling van het klantenproduct.

 

3.Measure en exemplaarklant geleverde steekproeven van optische componenten.

 

4.Inventory de levering van de interferentiefilter

 

5.Optical deklaag en het Testen

 

6.After de verkoopdienst

Ons Team

China Wuhan Siwer Optics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens